Els nostres professors

BodyBCN està format per un equip de professionals amb experiència com a docents que estimen la seva feina. En qualsevol de les activitats que es proposen des BODYBCN els professors t'acompanyaran en el teu camí d'aprenentatge, superació i millora a nivell tècnic i artístic, així com físicament i en altres aspectes relacionats amb la dansa o el moviment.

Aysel

 

Aysel és la directora de l'acadèmia i professora de Pilates, Dansa Oriental, Gypsy, Burlesque, i Poi Dance.


Llicenciada en Ciències Químiques va compaginar durant molts anys el seu amor per la Dansa i l'Esport amb el seu treball en la Indústria. Des del 2009 treballa com a professora i ballarina, però no va ser fins que el 2014 quan va decidir dedicar-se únicament al sector artístic.

 

 

S'ha format amb ballarins com a Norma Ros, Lesya Starr, Lena Nouar, Óscar Flores, Rachida Arrahat, Alika ... i actualment pertany a la "Troupe d'Óscar Flors".

 

 

Aysel està dins del registre de professionals de l'esport amb número 010974, sent també instructora de Pilates, especialitzada en pre i post natal, alt-rendiment, malalties reumatoides i tercera edat, així com titulació en Nutrició i Nutrició esportiva. La seva formació esportiva també inclou fitness (aeròbic, estiraments, tonificació ...)

Gemma Arnaiz fondo negro.jpg

Alexis Sulbarán

 

Llicenciat en Intèrpret de Dansa Contemporània, docent de Dansa Contemporània, coreògraf i ballarí.

 

Inicia i enforteix la seva formació a Veneçuela. Llicenciat en Dansa Contemporània de Unearte. Cursa estudis amb el mestre Rumen Rachev al Ballet de les Amèriques. Obté una beca per a l'Escola Nacional de Ballet de Cuba. Ha treballat amb companyies reconegudes: Dramo, SieteOcho, Agent Lliure, Companyia Nacional de Teatre El Eco de Los Pruneres, Companyia Danses Tradicionals d'Indonèsia.

 

 

Ballarí fundador en la Companyia Nacional de Dansa Tradicional, es destaca com a solista en la Companyia Nacional de Dansa Contemporània ambdues de Veneçuela. Rep Premi Municipal de Dansa del Districte Libertador al Millor Ballarí, amb la seva participació en "El que no es diu", de la Companyia Sieteocho. Forma part de l'elenc de ballarins en la pel·lícula "Blau i no tan rosa" de l'Actor i director Miguel Ferrari.

Marta Eres

 

Marta Eres performer en els seus inicis, va estudiar gimnàstica rítmica, danses orientals clàssica i folklores fins arribar al ATS i tribal fusió. A més va viatjar a través d'altres danses com el flamenc, hip hop o ballet, danses que la inspiren i ajuden a perfilar el seu estil.

 

 

Docent de Tribal Fusió i danses orientals des de 2005.

 

 

Investigadora de filosofies orientals, es submergeix en l'estudi del Ioga, fet que la porta a viatjar a l'Índia per estudiar i aprofundir en aquest camí i a titular-se com a professora mitjançant Ioga International Alliance.

 

 

Creadora de la Dansa Integral per al Tribal Fusión®, 2013

Diego Leiva

 

Diego Leiva ballarí, coreògraf i professor de Dansa Clàssica té una àmplia carrera en el món del Ballet.

 

 

El 1988 entra a formar part de la companyia de dansa "Magnet i Burch" com a primer ballarí, i des de llavors ha estat en diverses companyies, participat en espectacles amb gira per Catalunya, Mèxic, Txecoslovàquia, Bèlgica ...

 

 

Ha combinat el seu treball de ballarí amb el de mestre en escoles de Barcelona, Portugal, Palma de Mallorca i Japó.

Gemma Arnaiz

 

Gemma porfesora, ballarina i coreògrafa de Dansa Oriental comença els seus estudis d'aquesta disciplina en 2001.

 

 

Actualment pertany al grup Artsuhat amb el qual ha ballat en diferents i prestigiosos festivals, així com a solista.

 

 

Actualment desenvolupa el mètode "Oriental Flow" amb el qual realitza formacions mensuals en Body BCN.