Dansa Oriental

 

La Dansa Oriental, Raqs Sharki, Belly dance o també anomenada Dansa del Ventre és l'evolució escènica influenciada pel ballet i altres balls i corrents de diverses danses de l'Orient Mitjà.

 

 

La dansa oriental es caracteritza per moviments de maluc i de tors, suaus i ondulants però també fortes i secs. A les classes treballem la correcció postural per buscar l'elegància dels nostres moviments i evitar lesions, així com la tècnica i la interpretació.

 

També es treballa folklore, i elements com vels, ventalls, sabre, etc ...

Contemporani

La dansa contemporània sorgeix com una reacció a les formes clàssiques i probablement com una necessitat d'expressar-se més lliurement amb el cos.

 

 

El seu origen es remunta fins a finals del segle XIX. En els inicis es buscava una alternativa a l'estricta tècnica del ballet clàssic, van començar a aparèixer ballarins dansant descalços i realitzant salts menys rígids que els tradicionals a l'escenari.

 

 

A les classes es treballa partint d'una base tècnica i proporcionant als alumnes diferents eines de moviment, buscant segons els nivells, una composició coreogràfica lliure i fluida.

Ballet

 

El ballet clàssic o dansa clàssica és una forma de dansa els moviments es basen en el control total i absolut del cos, hi participen les mans, braços, tronc, cap, peus, genolls, tot el cos en una conjunció simultània de dinàmica muscular i mental que s'ha d'expressar en total harmonia de moviments.

 

 

A les classes de treballa la consciència i la correcció postural.

 

 

Com disciplina única, o bé com a complement a qualsevol altra dansa que practiques, el ballet t'ajudarà enormement a corregir la teva postura, a conèixer el teu cos i al seu torn a controlar-cada vegada més.

Tribal fusió

 

A principis del 2000 a San Diego, Califòrnia, va sorgir "un nou ball" l'estil estava inspirat en l'hip hop i la dansa moderna, emfatitzant la flexibilitat i la frescor, una nova tendència amb adorns per al cap i els cinturons de caragols, una línia de pantalons de dansa.

 

 

Aquest ball es caracteritza per aïllaments i control muscular.

 

Pilates

 

Pilates és un sistema d'entrenament físic i mental creat a principis del segle XX per Joseph Hubertus Pilates, qui ho va idear basant-se en el seu coneixement de diferents especialitats com gimnàstica, traumatologia i ioga; unint el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació.

 

 

En els seus principis va ser cridat Contrología (Contrology), pel propi Pilates, pel fet que recalca l'ús de la ment per controlar el cos, però buscant l'equilibri i la unitat entre tots dos. El mètode es centra en el desenvolupament dels músculs interns per mantenir l'equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral, per la qual cosa és molt usat com a teràpia en rehabilitación1 i per a, per exemple, prevenir i curar el mal d'esquena . Es practica a tot el món i deu la seva popularitat cada vegada major al fet que és practicat per personatges famosos del món, de la música, el cinema, la dansa i / o l'esport.

Pilates preNatal i postNatal

 

Pilates és una forma de fer treballar el teu cos amb exercicis que et serviran per a mantenir-te en forma i sentir-te millor, alhora que et prepararà per al part i les exigències que el cos i la bebè demandaran.

 

 

Es treballarà tant l'agilitat i la flexibilitat així com la força que necessitaràs per portar al teu nadó a la panxa o en els teus braços, lactància, etc ... buscarem el teu benestar, fugir dels dolors d'esquena, cames inflades, cansament .. . Treballaràs la força en les cames i en la teva esquena, el sòl pèlvic i la respiració.

 

Durant el postpart la finalitat principal és la recuperació dels canvis que ha provocat l'embaràs en el teu cos. Quan tinguis l'alta de la teva metge pots venir a les classes per treballar la desaparició de la flacciditat, la reducció del volum de cintura, cames, etc. i sobretot la recuperació del sòl pèlvic.

 

Ioga

 

És una disciplina física i mental que es va originar a l'Índia.

 

 

A les classes treballem Hatta Ioga? amb diferents exercicis i postura per enfortir músculs i tendons, donant importància a la respiració, emfatitzant en la postura per aconseguir el màxim benefici de la nostra pràctica.